Schilderwerken is ontegenzeggelijk de hoofdactiviteit binnen ons Totaalonderhoudsconcept. Al langer dan een halve eeuw realiseert Kraay Schilders de afwerking en het onderhoud van o.a. nieuwbouwprojecten, bedrijfsgebouwen, woningen en monumentale panden.


Monumentaal kantoor - Dordrecht


Appartementen Zuid-Willemsvaart - Den Bosch

Resatauratieschilderwerk - Zaltbommel

Nieuwbouw
Op het gebied van de nieuwbouw kan Kraay Schilders het nodige voor u betekenen. Vanuit de overheid worden steeds hogere eisen gesteld aan nieuwbouw(-projecten). Met name het milieu krijgt steeds meer aandacht. Zeker wat dat betreft zijn wij in onze werkwijze volledig up-to-date. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het gebruik van milieuvriendelijke watergedragen producten. Kraay Schilders realiseert de afwerking van grote nieuwbouwprojecten zoals bedrijfsgebouwen, grote woningbouwprojecten en vrije sector woningen. Van begin tot eind denken wij met u mee, want ook een stukje nazorg vinden wij erg belangrijk. Op uw verzoek kunnen wij een bepaalde tijd na de oplevering een algemene inspectie uitvoeren en daar een toekomstgericht advies op baseren.

Restauratie/renovatie
Ook voor renovatie- en restauratie schilderwerken bent u bij Kraay Schilders aan het juiste adres. Onder deze noemer vallen onder andere de volgende disciplines:
- Glas in lood reparatie.
- Bladgoud verwerken (vergulden).
- Hout- en marmerimitaties.
- Decoratieve technieken.
Wilt u meer informatie over restauratie/renovatie van een bepaald object belt u dan gerust vrijblijvend met ons.