Met een juiste wandafwerking creëert of verhoogt u de sfeer in elk interieur.
Fraaie decoratieve effecten zijn mogelijk met glasweefsel of meerkleurige muurverf. En een behang met een fraai dessin of een opvallende structuur komt weer helemaal in. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met name in het kleurgebruik: natuurlijke kleuren, pasteltinten, en veel primaire kleuren voor leuke oplossingen in elke ruimte.


Een wand afgewerkt met een warme rode muurverf werkt sfeerverhogend.


Kwalitatief hoge wandafwerking in deze trapopgang.


Een van de medewerkers van Kraay Schilders.


Kraay Schilders zorgde voor deze wandafwerking in het Zonnelied te Ammerzoden.

Glasweefsel
Glasweefselsystemen kennen een aantal belangrijke voordelen. In de eerste plaats wordt bescherming en duurzaamheid aan wanden geboden, wat bijvoorbeeld in ziekenhuizen en scholen van groot belang is. Tevens bieden de diverse dessins een bijzondere esthetische wandafwerking, zeker in combinatie met gekleurde muurverven. Het oppervlak wordt zeer stevig en het camoufleert scheuren en naden in de ondergrond, zodat de wand weer een egaal aanzien krijgt. Dankzij speciale lijm is het systeem toepasbaar op bijna alle ondergronden zoals beton, pleisterwerk, gipsplaten en oude muurverflagen. De lijm blijft na droging elastisch, en bestand tegen vocht. Ook is het mogelijk om de lijm al in de juiste kleur aan te brengen, waardoor één afwerklaag minder nodig is.

Meerkleurige muurverf
Op het gebied van meerkleurige wandafwerking is bijzonder veel keus. Wij werken enkel en alleen met kwalitatief zeer hoogwaardige producten. Een belangrijk kenmerk van onze muurverf is dat het optische effect van de contrasterende tinten ook van een afstand goed waarneembaar blijft. Het geeft - mits op de juiste wijze aangebracht - egale wanden een nieuwe dimensie. Onze muurverf voldoet vanzelfsprekend aan actuele arbo- en dubo-eisen; watergedragen, dus minder milieubelastend, geurarm, sneldrogend en plezierig te verwerken. Met andere woorden zeer geschikt voor toepassing in omgevingen die niet voor schilderswerkzaamheden kunnen worden ontruimd, zoals scholen, kantoren, hotels, bejaardentehuizen, enz.

Behang
Met mooi behang realiseert u in een relatief korte tijd een eigen persoonlijke sfeer. Bijvoorbeeld met mooie dessins die met verf moeilijk haalbaar zijn. Door toepassing van de nieuwste technologieën is het moderne behang niet alleen erg mooi maar ook nog eens duurzaam. In een mum van tijd toveren wij een saaie kamer om tot een sfeervolle ruimte met mooie kleuren en fraaie patronen. Bekijk onze up-to-date stalen van onze nieuwe collectie met kleuren en materialen van deze tijd. Bij Kraay Schilders heeft u de keuze uit diverse soorten behang van veel bekende merken.
Geen liefhebber van behang? Met muurverf zijn de mogelijklheden eindeloos. het kiezen van de juiste kleur is moeilijk, maar wij geven u daarbij een zo goed mogelijk advies. Wist u dat donkere kleuren de ruimte optisch kleiner maken en lichtere kleuren juist groter? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.